Προκριματικοί αγώνες Εφήβων – Νεανίδων

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Νοεμβρίου διεξήχθησαν στη Λάρισα προκριματικοί αγώνες για το σχηματισμό προεθνικής ομάδας εφήβων νεανίδων με τη συμμετοχή 1 μόνο αθλήτριας του συλλόγου. Η Αλειφέρη Αντιγόνη κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των +70 κιλών νεανίδων. Μετά από ένα κουραστικό σαββατοκύριακο στο γήπεδο η προπονήτρια Αλεξία Κουρτελέση έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook:

«ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΦΗΒΩΝ. ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΦΗΒΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ. ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ MAY THE BEST WIN «.

Εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα σε όλους τους αθλητές του συλλόγου οι οποίοι δουλεύουν σκληρά και περισσότερο στους εφήβους-νεανίδες (γεννηθέντες τις χρονιές 1999-1998-1997) για τους οποίους προβλέπεται μια γεμάτη αγωνιστικά χρονιά. Ελπίζουμε και εμείς όπως και η προπονήτρια να δούμε τους αθλητές μας στην εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2014 τον Ιούνιο.

Leave a Comment