ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ 22-23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Την πρώτη αγωνιστική συμμετοχή για την σεζόν πραγματοποίησε ο Α.Σ. Πολυδάμας Αγίας Παρασκευής στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2022 σε ένα τουρνουά με μεγάλη συμμετοχή αθλητών η οποία ξεπέρασε τα 1.100 άτομα.
Το Σάββατο αγωνίστηκαν οι αθλητές των επίσημων ηλικιακών κατηγοριών, ενώ την Κυριακή συμμετείχαν οι μικροί τζουντόκα των junior κατηγοριών.Οι αθλητές του συλλόγου μας που αγωνίστηκαν το Σάββατο ήταν στις νεανίδες η Θεοδώρα Ασκοξυλάκη στα -48 κιλά, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η Χριστοπούλου Κωνσταντίνα στα -70 κιλά. Στην κατηγορία των γυναικών η Νάνου Ευαγγελία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο μετά από τρεις νικηφόρους αγώνες στα -63 κιλά.Ενώ ο Τσισκάκης Γιώργος αγωνίστηκε στα -66 κιλά ανδρών.
Στην κατηγορία των παίδων Β΄την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΓκαΪόβη Νικήτας ο οποίος μετά από έναν μαραθώνιο πέντε αγώνων και με εξαιρετικά αγωνιστικό πνεύμα, κατέκτησε τελικά την 5η θέση , η οποία μάλλον αδικεί την καταπληκτική του παρουσία. Στα -55 κιλά συμμετείχαν ο Μάνος Τζωρτζακάκης και ο Ηλίας Μπιρμπίλης και στα -60 κιλά ο Φίλιππος Μιχόπουλος. Στις κορασίδες Β΄αγωνίστηκαν στα -42 κιλά η Στέλλα Ρουσοπούλου και στα -57 κιλά για πρώτη φορά η Ναταλία Ντόντα.
Την δεύτερη ημέρα στις junior κατηγορίες στην ηλικιακή κατηγορία των 9-10 ετών , η Βάλια Ψύχου στα -36 κιλά και Γκουμάς Σπύρος στα -30 κιλά κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Η Ψαρροπούλου Αγγελική στα -36 κιλά πήρε το χάλκινο όπως και ο Ντόντα Άγγελος στα -42 κιλά. Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Λαγουδάκος Στελιος στα -42 κιλά, με το χάλκινο πραγματικά να τον αδικεί. Στα junior B΄ηλικίες 7 και 8 ετών η Μακρίδη Μελίνα στα -24 κιλά πήρε το αργυρό, όπως και ο Καίσαρλής Γιάννης στα +42 κιλά. Ενώ τρεις μικροί που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά ο Βέντζιος Νικόλας στα -42 κιλά, ο Βέντζιος Γιώργος στα -24 κιλά και ο Λαγουδάκος Νίκος στα -36 κιλά, πέτυχαν όλοι νίκη κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή αγωνιστική συνέχεια!!!