Τουρνουά Ηλιούπολης 2018

Το σαββατοκύριακο 19-20 Μαίου διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης το Διεθνές Τουρνουά Ηλιούπολης που ήταν και το τουρνουά που έκλεισε την αγωνιστική αυλαία για τους αθλητές του συλλόγου μας.

Με 15 νεαρούς αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο σύλλογος μας σε αυτό το διήμερο τουρνουά που ήταν πλούσιο τόσο σε αγωνιστικές εμπειρίες όσο και σε μετάλλια.

  • Στην κατηγορία των Παίδων-Κορασίδων Α συμμετείχαν οι : Κολοβού Ασπασία στα -48 κιλά και Σταματάκης Χαράλαμπος στα -73 κιλά.

    Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να παλέψουν με αθλητές από το εξωτερικό και να γνωρίσουν νέους αντιπάλους ώστε να είναι πιο προετοιμασμένη για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

  • Στην κατηγορία των Παίδων-Κορασίδων Β συμμετείχαν οι : Χριστοπούλου Κωνσταντίνα στα -40 κιλά, Σταθοπούλου Ευαγγελία στα -52 κιλά και Κωτσιάκης Βασίλης στα -38 κιλά. Στην κατηγορία των – 40 κιλών η Ασκοξυλάκη Θεοδώρα κατέκτησε την 2η θέση.
  • Στην κατηγορία των τζούνιορ Α κορασίδων συμμετείχε η Ακριβούλη Ευθυμία τα -48 κιλά όπου κατέκτησε την 1η θέση.
  • Στην κατηγορία των τζούνιορ Α παίδων συμμετείχαν οι : Μακρής Κωνσταντίνος στα -21 κιλά (5η θέση), Γκαιόβι Νικήτας στα -27 κιλά (7η θέση), Αδαμόπουλος Κωνσταντίνος στα -27 κιλά, Καρακίτσιος Παναγιώτης στα -42 κιλά (2η θέση).
  • Στην κατηγορία των τζούνιορ Β κορασίδων συμμετείχαν οι : Μακρίδη Ζαχαρούλα στα -24 κιλά (5η θέση), Μπάμπη Αναστασία στα -42 κιλά όπου κατέκτησε την 2η θέση, Ψαροπούλου Ελένη στα -24 κιλά όπου κατέκτησε την τριτη θέση και Πετρούλια Ευγενία στην κατηγορία των -27 κιλών όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
  • Στην κατηγορία των τζούνιορ Β παίδων συμμετείχαν οι : Λαγουδάκος Στέλιος στα -21 κιλά όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 3 νίκες και μόλις 1 ήττα και Αντωνιάδης Ηλίας ο οποίος κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία των -24 κιλών.

  • Η αγωνιστική αυλαία για φέτος έκλεισε με αυτό το γεμάτο σαββατοκύριακο στην Ηλιούπολη και πλέον οι αθλητές μας γεμίζουν τις μπαταρίες τους για να συνεχίσουν ακόμα πιο δυναμικά από Σεπτέμβριο.

    Οι φωτογραφίες από όλα τα μετάλλια βρίσκονται στα άλμπουμ φωτογραφιών.

    Leave a Comment