Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών 2016

Στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2016 διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Ζώφριας στην Αθήνα το πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο ανδρών-γυναικών στο οποίο συμμετείχαν 4 αθλήτριες και 1 αθλητής του συλλόγου μας.

Πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των +78 κιλών γυναικών ανέβηκε η αθλήτρια του συλλόγου μας Καλογεροπούλου Φωτεινή η οποία είναι ακόμα έφηβη.
Ακόμη μια έφηβη, η Χριστοπούλου Αθανασία, αυτή την φορά στην χαμηλότερη κατηγορία των -48 κιλών γυναικών κατέκτησε την 4η θέση. Στα -57 κιλά γυναικών η Φελλούρη Γρηγορία κατέκτησε την έβδομη θέση σημειώνοντας 2 νίκες και 2 ήττες. Μια κατηγορία πιο κάτω, η αδερφή της, Φελλούρη Δήμητρα, κατετάγη 5η στα -52 κιλά γυναικών στην πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο με τον σύλλογο μας.
Στους άνδρες, η μοναδική συμμετοχή του συλλόγου ήταν από τον έφηβο ακόμα Σπυρόπουλο Κωνσταντίνο ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες σημειώνοντας μια πολύ καλή παρουσία που υπόσχεται μια πολύ καλή αγωνιστική πορεία μεσα στο 2017.
Αν και δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που περίμενε, η προπονήτρια Αλεξία Κουρτελέση, μίλησε θετικά για την ομάδα και «κράτησε σημειώσεις» ώστε να ξεκινήσει δυνατά η αγωνιστική περίοδος του 2017.

Leave a Comment