ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2023

Την ευκαιρία να συναντηθούν με την κορυφαία Ελληνίδα τζουντόκα Ελισάβετ Τελτσίδου είχαν οι αθλητές του Πολυδάμα Αγίας Παρασκευής στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2023, κατά την διάρκεια τουρνουά το οποίο διεξήχθει στο κλειστό Γυμναστήριο της Ηλιούπολης.΄Ολοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία ενόψη των ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού το 2024!
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα στην κατηγορία των -63 κιλών γυναικών το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Νάνου Ευαγγελία και το χάλκινο ο Φίλιππος Μιχόπουλος στα +60 Παίδων Β΄. Την 5η θέση πήρε η Ψύχου Βασιλική στα -44 κιλά κορασίδων Β΄και ο Μάνος Τζωρτζακάκης στα -55 κιλά Παίδων Β΄. Στα -34 κιλά Παίδων Β΄συμμετείχε ο Γκουμάς Σπύρος και στα -66 κιλά εφήβων ο Λημναίος Αθανάσιος.Στην κατηγορία Παίδων Α΄συμμετείχαν ο Αδαμόπουλος Κωνσταντίνος στα -55 κιλά και ο Σκλαβενίτης Κωνσταντίνος στα -60 κιλά.
Στις ηλιακές κατηγορίες των junior A΄αγωνίστηκε ο Βέντζιος Νίκος στα -45 κιλά και κατέκτησε το αργυρό μετάλιο και οι Παπαιωάννου Βασίλης στα -34 κιλά και Άγγελος Λοίζος στα +48 κιλά που κατέκτησαν χάλκινα μετάλια. Στα junior Β΄ χάλκινα μετάλια πήραν και ο Γιώργος Βέντζιος στα -28 κιλά και η Λοίζου Βασιλική στα -39 κιλά.